Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

29 Martie 2012 Beat Factor BeatFactor

Ultimul weekend al lunii martie din anul Domnului 2012 aduce, pe langa vreme frumoasa, si multe petreceri, care mai de care mai interesante. Zic ei, adica organizatorii. Iata care este oferta pentru 30 martie -1 aprilie 2012.


Joi, 29 martie, in clubul Control mixeaza Bogman si Utopus (dupa concertul trupei Pink Freud). La Atelier Mecanic ii gasiti pe Sillyconductor si Rek Abu.


Vineri, 30 martie, in Kristal club mixeaza Izhevski, Optick, Adrian Eftimie si Mano. La Our Evolution ii gasiti pe Wally Callerio si Kosta, iar la Atelier Mecanic pe Hipdiebattery si Boru. La 18 Lounge vor mixa Dj Logan, Khidja, Bogman si John Riley, iar la Guest House ii gasiti pe Kozo si Dan Andrei. La Papiota mixeaza Vast Solo si Haute Culture. In Studio Martin vor mixa Aly & Fila si Snatt & Vix, iar la club Colors ii gasiti pe Marika, Dan Ene si Christian Green. La Mansarda mixeaza Herodot, Akaroz si Greenhouse, iar in clubul Control concerteaza trupa londoneza Tropics.


Sambata, 31 martie, in clubul Space are loc petrecerea aniversara We Dance, cu Ray Opkara, Cezar b2b Praslea, Cap si Mauss. In Kristal club vor mixa Los Suruba, Salvatore Freda, Marc Poppcke si Luis Hill, iar la Mansarda ii gasiti pe Giuser, Profet, Calu si Luger. In club Colors sunt prezenti la pupitru OK Corral, Khidja si Emil Viril (DK). la pavilionul C6 de la Romexpo are loc un nou eveniment The Mission, cu Groove Armada, Hernan Cattaneo, Dusty Kid & Visha. La Madame Pogany mixeaza Milton Jackson si Victor Stancov, iar la Atelier Mecanic va fi prezent Fanas. La Energiea mixeaza VRT.


After hours are loc la Mansarda, cu Drt Pshrmn, Ovidiu Andrei si Mauss.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector