Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

23 Martie 2012 Beat Factor BeatFactor

In vremuri calduroase de primavara, petrecerile curg garla prin Bucuresti, in cluburi, baruri, puburi si alte locuri. Iata care este oferta pentru 23-25 martie 2012.


Vineri, 23 martie, la Ota are loc un nou Queer night, cu Ion, Bogman si Cos Mir. In Control se intampla al patrulea Geistertanz, cu trupa College, plus Boru si Cliza. In clubul Space are loc un eveniment cu Chinese Man, Dj Undoo feat. Nane & Aforic, Amon si Tremour. La Papiota ii puteti gasi pe Tom Wilson si Cosmin, la Atelier Mecanic pe Vast Solo, iar la Energiea pe Camil. La Kristal Club mixeaza Phonique, Rosario Internullo si Gully, la Our Evolution vor fi prezenti Radu Crisan, Akaroz si Victor Stancov, iar la Mansarda ii gasiti pe Cezar b2b cu Kozo. La club Colors vor mixa Marika, Sllash & Doppe si Vika Jigulina.


Sambata, 24 martie, in Kristal club mixeaza Petre Inspirescu, Raresh si Gescu, la Mansarda Zotist, Alex Petru, Clep si Providence, iar la club Berlin Khidja si Norzeatic au evenimentul de lansare al noului lor album, Caravana PM-AM. in Studio Martin mixeaza Joakim si Bogdan, iar la Muzeul Taranului Roman performeaza Silent Strike. La Energiea mixeaza Ufe, iar la Arenele Romane are loc un nou eveniment Arena DNB, cu Jenna G, Sukh Knight & Phaeleh, Grid si LMK. La Atelierul de Productie are loc al patrulea eveniment din seria Truebick, cu 14 TH (live), Last Japan, VRT si Charlie Boy. La Terminal, intrarea Straulesti , nr 1 D (in spate la Casa Presei Libere) are loc primul Kaleidoscope, pe doua scene: la prima scena sunt Jurjak Live Crew, High Jet -live si Camil, iar la scena a doua mixeaza echipa AWD House: Narcis, Piftek, TBF, Kosta si K-Nto.La Papiota mixeaza Frantz si Morden. La club Colors mixeaza OK Corral, Matei Balan si The Model.


After hours are loc la Barocco Bar, cu Mihai Popoviciu.


Duminica, 25 martie, la Colors mixeaza Camil.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector