Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

23 Februarie 2012 Beat Factor BeatFactor

Un nou weekend fulminant si plin de petreceri tocmai ce este pe cale sa aterizeze peste Bucuresti! Prognozele sunt favorabile clubberilor, asa cum ii sta bine unei capitale europene. Iata care este oferta in materie de petreceri pentru 23-26 februarie 2012.


Joi, 23 februarie, in clubul Control (nu mai) concerteaza britanicii de la Factory Floor (din cauza conditiilor meteo nefavorabile, trupa nu mai ajunge in Bucuresti) , cu warm up asigurat de Coughy, plus after party cu Bogman si Camil. La Our Evolution mixeaza Adrian Eftimie, Optick si Bog, iar in Kulturhaus concerteaza Lydia Lunch.


Vineri, 24 februarie, in Studio Martin ii puteti gasi pe Leon, Rosario Internullo, Bog si Melo Manos. La Popa Nan 82 sunt prezenti Nightmare On Wax, Charlie Boy, Gemini Bros, Fanas si Adrian Patrascu. La Atelier Mecanic mixeaza Khidja, iar la Mansarda ii puteti gasi pe Emi, Suciu si Posh. La Papiota vor fi prezenti la pupitru Herne, Kapnobatai si Montgomery Clunk. La Tralala mixeaza Ali Nasser, Alin Roman si MaP. La Barrio (in piata Amzei) are loc un nou eveniment Circus, cu Andy Stott, MeeWe, Djahz si Utopus. Tot la Popa Nan 82 are loc si un winter edition al Future Sounds Festival, cu Slow Magic (US), Selebrities (US), Yoon - full band (RO) si Sunrays (RO). La club Space vor mixa Ame, Aquarius Heaven (care va presta live de fapt), Cristi Cons si Fouchat.


After hours are loc la Barocco Bar (cu Mahony si Caval).


Sambata, 25 februarie, se redeschide clubul Kristal Glam, pe bulevardul Regina Elizabeta 34, iar la pupitru vor fi prezenti Phil Weeks si Ali Nasser. La Tete A Tete mixeaza Kozo b2b Cezar, plus Rancea, Look-Us si Plusculaar. In clubul Space are loc Nights.ro Awards, iar in cadrul petrecerii vor mixa Davide Squillace, cel mai bun DJ roman si Gully. In Studio Martin mixeaza Chris Simmonds, Kosta si TBF. La Arenele Romane are loc un nou eveniment marca Arena DNB, cu Sigma, Bare Noize & Benny Page; Sundancer, In Flex; de visuals se ocupa Vedem si Plus. La Guest House vor mixa Mauss, Herodot si Ovidiu Andrei.


After hours are loc la Barocco Bar (cu Dubphone, Caval si Bog) si Silver (cu No Quit, Arry si Floris).


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector