Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

02 Decembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Primul sfarsit de saptamana al lunii decembrie aduce dupa el un arsenal de petreceri, evenimente si pseudo-evenimente, din categoria "de toate pentru toti". Iata care este oferta pentru 2-4 decembrie 2011 in Bucuresti.


Vineri, 2 decembrie, in club Space mixeaza Terrence Parker, Fouchat si Hijack. La Atelier Mecanic va fi prezent Bogman, iar la Guest House le puteti gasi pe Miss I, Alexandra si Bonbon. In Studio Martin are loc un party TrancENDance, cu Nic Briel b2b Control Freak, Snatt & Vix, Arisen si Narcotistul. Pe Vasile Conta 18 mixeaza OK Corral, iar in club Control concerteaza trupa daneza When Sainths Go Machine. In clubul Tralala vor fi prezenti la butoane Tone, VRT si Meeloox, iar la Papiota (pe Lipscani 43, la etaj) ii puteti gasi pe Heion si Matei.


Sambata, 3 decembrie, in Studio Martin mixeaza Marco Carola si Herodot. Guest House implineste un an de existenta si celebreaza printr-un party cu Praslea si Kozo.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector