Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

25 Noiembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Un nou weekend, din ce in ce mai aproape de iarna, o noua ocazie de a iesi la petrecerile/evenimentele aferente. Iata care este oferta pentru 25-27 noiembrie 2011.


Vineri, 25 noiembrie, in Studio Martin mixeaza Marcus Kraushaar & Rosario Internullo, iar la Guest House ii puteti gasi pe Hado si Tulbure. In clubul Space are loc petrecerea de aniversare a un an de existenta The Bubble, cu Kyle Hall, Axel Boman, Eddie C, Surround Around Sound, Inner & Moto. La Mansarda mixeaza Alex Petru, Chips, Clep, Domino & Providence, iar la Popa Nan 82 vor fi prezenti A.Skillz, Funkanomics, Ufe & Bully. La Frame mixeaza Mircea Ivan si Oliviu, iar la clubul Taranului concerteaza Blazzaj. La Sala Dalles se intampla ShortsUP Street Fashion.


After hours are loc la Mansarda, cu Miss I, Inner si Moto, la Barocco Bar (cu Rosario Internullo, Caval si Azteca) si la Silver (cu Hansel si Teho).


Sambata, 26 noiembrie, la Madame Pogany mixeaza Matthias Meyer si Victor Stancov, iar la Fratelli Espresso Bar Surround Around Sound, Faster si Arapu. La Atelierul de Productie are loc petrecerea aniversara a sase ani de Dharma Creative, cu Tony Anthem, Axl Ender, Psychofreud, Veritasaga, Dj Snow , Lady Raizah , Dj Undoo , Jo.E , Freqax , Unlocka , Chesarion & Ras.T. La Guest House mixeaza Piticu (plus un invitat special), iar in Studio Martin ii puteti gasi pe Pional, Pawel si Alex Jijian. In club Tralala mixeaza Karoo, Camil, Kosta si Funky Mamas, in cadrul petrecerii aniversare a un an de existenta.


After hours are loc la Barocco (cu Mahony, Vygo, Aleka & Caval) si la Silver (cu Markus Hayner, GHM, Daian & Teho).


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector