Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

11 Noiembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Cu bune sau mai putin bune, un nou weekend a aterizat peste Bucuresti. Iata care este oferta in materie de petreceri pentru 11-13 noiembrie 2011, in cadrul traditionalului 'Party preview'.


Vineri, 11 noiembrie, in clubul Control performeaza Candie Hank din Germania si Rochite, acompaniati vizual de catre Dreamrec. In clubul Berlin are loc prima seara a festivalului Future Sounds, cu Youarehere, French Teen Idol, Coughy, Tanz Ohne Musik si Montgomery Clunk. La Atelier Mecanic mixeaza Bogman iar la Guest House cei de la AWD House. La Mansarda ii puteti gasi pe Mauss, Ovidiu Andrei si Tulbure, iar in Studio Martin pe Razvan Dinescu, Deysa Djane, Noquit, Arry, Oliviu, Robbie Jay, Cristian Ciausu si Alex Flower. La Atelierul de Productie mixeaza Modestep, Dubsidia, Charlie Dundeen, Blacktee si Sharky, iar la Blanca Ok Corral si Deniel.


Sambata, 12 noiembrie, la Romexpo, in cadrul pavilionului D2, vor mixa Ricardo Villalobos, Rhadoo, Gescu si Piticu. In Studio Martin vor mixa Art Department, Maceo Plex si Aeromaschine, iar la Madame Pogany vor mixa Jimpster si Victor Stancov. La Atelier Mecanic va mixa Boru, iar la Clubul Taranului va fi prezent Silent Strike. In Control vor fi prezenti Makunouchi Bento, in cadrul Salonului European de Banda Desenata, iar la Casa Lupu vor fi prezenti Minus, Alex Nekita si Rufi.


After hours are loc la Silver, cu Negru, Razaar si Andy Herembas, la Space (cu Raresh si Cezar), Mansarda (cu Nu Zau, Pake, Stefan) si Barocco Bar (cu Kivu si Caval).


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector