Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

04 Noiembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Pentru primul weekend din luna noiembrie, petrecerile se tin lant. Iata care este oferta generala de party in Bucuresti pentru 4-6 noiembrie 2011.


Vineri, 4 noiembrie, in clubul Berlin mixeaza Jozif, Sebo K si Giuser. La Atelierul de Productie mixeaza Boru, Alexandru Jijian, Hipdiebattery si Coughy. La Arenele Romane, intr-un cort incalzit, vor mixa Sander Van Doorn, Snatt & Vix si Jetro. In clubul Tralala ii puteti gasi pe San Soda, Alt Om, Bask si Matei, iar la Blanca pe Daniel Bovie. La The Gang concerteaza Suie Paparude, iar la Ota vor mixa Vali si Ion. La Base Cafe pot fi gasiti la pupitru Kaloo si VRT, iar la Mansarda vor mixa Zizou, Axel, Groven, Oscar, Alex Babescu si Mircea Babescu.


After hours se intampla la Guest House, cu Aeromachine.


Sambata, 5 noiembrie, in clubul Berlin va performa live Hot Casandra, impreuna cu Yoon (dj set), Indie Jules si George G. La Romexpo, in pavilionul D2, vor mixa DJ Sneak, Hector Moralez & Cristi Cons in cadrul unei petreceri marca Sunrise; de proiectiile video se ocupa Videogram. In Studio Martin ii puteti gasi pe Mihigh, Praslea, Kozo si Dan Andrei, iar la Madame Pogany pe Raoul Russu si Victor Stancov.


After hours are loc in clubul Space, cu Petre Inspirescu si Alexandra, precum si la Guest House (cu Ali Nasser, Gescu si So What). La Single afterhours ii puteti gasi pe Cristi Cons, Mauss, Alin Stoica si Kidrob.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector