Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

20 Octombrie 2011 Beat Factor BeatFactor

In miez de toamna, cu o vreme din ce in ce mai racoroasa si cu iz de iarna in diminetile de after hours, suntem gata sa infruntam un nou weekend, absolut plin de petreceri. Aviz amatorilor, iata oferta pentru 20-23 octombrie 2011.


Joi, 20 octombrie 2011, in clubul Goblin mixeaza Pimpsoul, The Gemini Bros si Amon. La Control se intampla Camera Sambo, cu Lee Douglas, Khidja si Bogman, iar la Tralala ii puteti gasi pe Nico de Transilvania si Jurjak. La The Silver Church are loc lansarea noului album al lui Brazda lui Novac, cu Luntaire, Dirk Reiger, Brazda lui Novac si Matze. La Atelier Mecanic vor fi prezenti Rekabu si Sillyconductor.


Vineri, 21 octombrie 2011, in clubul Berlin vor performa Fujiya & Miyagi (live), No Regular Play si Hot Cassandra (dj set). In clubul Space mixeaza Push'n'Pull, Mihai Popoviciu si Mano, in cadrul unui party Audiotheque. La Atelierul de Productie vor fi prezenti Eskmo, Eleven Tigers, The Ghost of 3,13 si The Model, iar la Palatul Spayer mixeaza Iron Curtis & Mano Le Tough si Hijack. In clubul Tralala are loc prima seara dubstep a celor de la Clubaction, cu Unlocka, LMK, Buzz si Sharky la pupitru. La Madame Pogany performeaza Antarctica si Victor Stancov, iar in clubul Frame mixeaza Danciu, Hadro si Alexander. La Guest House pot fi gasiti Emi si Hado, iar la Atelier Mecanic mixeaza Flore.


After hours are loc la Silver (cu Fady, Primarie, Nu Zau si Mr John) si la Guest House mixeaza Giuser.


Sambata, 22 octombrie 2011, la Arenele Romane vor fi prezenti Engine - earZ Experiment (live), Gojira, Dani, Planul si Inflex. La Madame Pogany mixeaza Andy Smith feat. Mc Honeybrown & NotSoCommonDj, iar in Studio Martin pot fi gasiti Jay Bliss, Herodot, Negru, Pagal si Derek. La Base Cafe pot fi gasiti Charlie Dundee, VRT si K-Lu, iar in clubul Berlin mixeaza Murphy Jax, The Model si Indie Jules. In clubul Tralala mixeaza Dj Karoo, iar la Fat Cat Mircea Ivan, Razvan Dinescu si Deysa Djane. La Atelier Mecanic mixeaza Rock DJ.


After hours are loc la Barocco Bar (cu Rosario Internullo), la Single afterhours (Funk E, Olivian Nour, Alin Stoica si Adal) si la Silver (cu Byby si Melo-Manos).


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector