Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

14 Octombrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Toamna e aici, a venit, si odata cu ea, si petrecerile in cluburi incep sa se inmulteasca, de la un weekend la altul. Iata care este oferta pentru acest sfarsit de saptamana, 14-16 octombrie 2011.


Vineri, 14 octombrie, in clubul Berlin mixeaza Trus Me, cu suport local din partea lui Fouchat, Giuser si Hijack. La Ota mixeaza Khidja, iar la Tralala pot fi gasiti Wbeeza, Tone si MeeWee. La Guest House mixeaza Herodot si So What, iar la Tete A Tete Q-Burns Abstract Message, VAst Solo & Kosta. La Mansarda mixeaza Providence, Alex Petru, Domino si Chips, iar in clubul Control se intampla Camera Sambo cu Gerd Janson si Bogman. La Atelier Mecanic mixeaza Camil si Rock DJ, iar in club Space mixeaza Optick, Adrian Eftimie si Mahony.


After hours se intampla la Silver, cu Faster si Roger si la Barocco Bar (cu Negru si Caval).


Sambata, 15 octombrie, la Sala Polivalenta mixeaza Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano si Snatt & Vix. La Atelierul de Productie mixeaza Magda, Priku si Miss, iar la Mansarda ii puteti gasi pe Khidja, Dragos Rusu si Snagov. La club Berlin vor performa Oni Ayhun + Vj Marit, Akim + Visuals by Project OR, plus Mr Sushi, Ana Stancu si Ali Nasser. La Madame Pogany mixeaza Victor Stancov si VRT iar la Atelier Mecanic Bogman.


After hours va avea loc in Silver (cu Adrian Eftimie, Razaar si Andy Herambas), la Mansarda (cu Alexandra si Miss I), Guest House (cu Priku), club Space (cu Kozo si Cezar), Studio Martin (cu Minus si RGB Division), club Single cu Alin Stoica, Adal, Olivian Nour si Kidrob si Barocco Bar (cu Caval, Gully, Mahony si Razvan Popescu).


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector