Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

06 Octombrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Cu sau fara stelele cazatoare de sambata seara, petrecerile merg inainte. Noul sezon toamna/iarna odata deschis aduce o serie de petreceri din toate zonele muzicale. Iata care este foerta pentru Bucuresti in acest weekend, 7-9 octombrie 2011.


Joi, 6 octombrie, in clubul Space mixeaza Raresh si Praslea, iar la Kulturhaus pot fi gasiti Gojira, Unlocka si Sharky.


Vineri, 7 octombrie, in clubul Berlin poposeste in premiera John Scheffer aka Intergalactic Gary, in cadrul unui party marca The Fresh. Line up-ul este completat de catre Ok Corral si Dragos Rusu. In clubul Fabrica mixeaza Krafty Kuts, Unlock, Sharky si Meeloox, iar in Studio Martin mixeaza TBF, Posh si Linte. La Malmaison se intampla Chestionabil Joint 15 cu Jacques Greene, Bogman, Herne si Hipdiebattery. In clubul Tralala mixeaza Marika si Happy Gutenberg, iar la Guest House ii gasiti pe Aleka si Sergio. La Atelier Mecanic vor fi responsabili cu muzica Sillyconductor si Rekabu.


After hours se intampla la Guest House cu Hijack si la Barocco Bar cu Posh, Suciu si Caval.


Sambata, 8 octombrie, la Sala Polivalenta are loc un nou TM Live, cu Morcheeba, Parov Stelar, The Amsterdams si Electric Brother (dj set). La Guest House mixeaza Gescu si Piticu, iar la Atelier Mecanic il puteti gasi pe Camil. La Casa Lupu mixeaza Boru, Alexandru Jijian si Ubic, iar la Mansarda ii puteti gasi pe Melodee, Alex Petru, Providence, Fanescu si Chips. La club Berlin mixeaza MeeWee, Cos Mir si Polochord, iar la Blanca ii puteti gasi pe Drop Down Orchestra si Ok Corral.


After hours are loc la Barocco Bar, cu Mihai Popoviciu, si in Studio Martin, cu Ursula 1000, Alecs si Val.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector