Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

30 Septembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

A venit toamna, de data aceasta pe bune, nu doar calendaristic. Odata cu noul sezon, organizatorii se intrec in oferte care mai de care mai diversificate. Iata cam despre ce este vorba in materie de party pentru ultimul weekend al lunii septembrie 2011 in traditionalul "Party preview".


Vineri, 30 septembrie, la palatul Spayer mixeaza Delano Smith, Fouchat, Troe si Avram. In clubul Berlin vor fi prezenti Dorian Concept, Minus, Polochord si Arapaima, iar in Studio Martin are loc un nou party marca Understand, cu Praslea, Cezar si Cristi Cons. Clubul Space isi deschide si el portile, cu Scarlett Etienne, Miss I, Alexandru, Suciu, Mauss si g76. La Atelier Mecanic mixeaza Bogman, iar in Tralala ii puteti gasi pe Ok Corral si Vast Solo. La Mansarda mixeaza Ali Nasser, So What si Narcis, iar la The Gang are loc un concert R.O.A.


Sambata, 31 septembrie, la Madame Pogany mixeaza Markus Homm si Victor Stancov. La Fratelli Espresso Bar vor fi prezenti Hugo Capablanca si Bogman, in cadrul unui party marca Circus, iar in Studio Martin ii puteti gasi pe Gadi Mizrahi aka Baby Prince, Three si Cos Mir (iar in room 2 pe Emi si Charlie). In gradina Berlin vor mixa, in cadrul ultimului party din acest sezon pe terasa) Flore, Fouchat, Giuser, Hijack si Maschine Soundsystem feat. Montgomery Clunk, iar la Guest House Arapu & Faster, George G si Hado. La Barocco Bar ii puteti gasi pe Gemini Bros si Audiopulse, iar la Mansarda vor mixa Jay Bliss, Suciu si Tulbure. La Funky Breeze mixeaza Rosario Internullo, Byby & Eddy, Greeg si Razaar.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.



Popup detector