Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

23 Septembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

De la un weekend la altul, oferta de petreceri din Bucuresti devine din ce in ce mai diversificata, acest sfarsit de saptamana (23-25 septembrie 2011) fiind unul din cele mai incarcate de evenimente de pana acum.


Vineri, 23 septembrie, la Baraka mixeaza Ali Nasser. In Studio Martin ii puteti gasi pe Leon Bolier si Snatt & Vix, iar la club Berlin pe The Magician, Cos Mir, The Model si Oktopus. La Atelierul de Productie presteaza live LTJ Bukem si MC Conrad, Dub Mafia, plus suport local din partea lui VRT. Se redeschide si clubul Tralala, cu Haute Culture, Zicu, Vast Solo si Charlie Dundeen la butoane. La The Tube mixeaza Negru, iar la Mansarda ii puteti gasi pe Melo-manos, Alex Petru si Domino. La Atelier Mecanic mixeaza Bogman.


After hours are loc la Barocco Bar cu Ok Corral.


Sambata, 24 septembrie, la club Berlin mixeaza Rex the Dog, Arveene, Stefan Munteanu, Happy Gutenberg si Vast Solo. In Studio Martin revine Steve Lawler, iar Rosario Internullo completeaza line up-ul serii. La Guest House mixeaza Praslea si So What, iar la Madame Pogany vor fi prezenti Alexander Robotnick, The Model si Victor Stancov. La Baraka mixeaza Alt Om, iar la Mansarda Mauss, Vlad Dinu si Suciu. La Atelier Mecanic mixeaza Dragos Rusu.


After hours are loc tot la Barocco Bar, cu Rosario Internullo, Mahony si Caval.


Popup detector