Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

02 Septembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

A venit toamna! Cel putin calendaristic, intrucat vremea buna tine in continuare cu petrecaretii si in acest weekend. Iata care este oferta in materie de party pentru acest sfarsit de saptamana, 2-4 septembrie 2011.


Vineri, 2 septembrie, la MNAC are loc editia a 14-a a seriei de petreceri Chestionabil Joint, cu Benoit & Sergio (live), Khidja si Cos Mir. La club Berlin performeaza cei doi membri de la Africa HiTech, plus Gojira, Motgomery Clunk si Herne. La Guest House are loc petrecerea de lansare a celui de-al treilea release Derivat, cu Alex Linte, Hado, Arapu si, Loulou. La Mansarda mixeaza Marsomatic700, Danciu Bogdan, Pake si Nu Zau, iar la 18 Lounge ii puteti gasi pe Kosmas Epsilon, Adi Dumitra si Byby. La Green Hours concerteaza Silent Strike, iar la Baraka mixeaza Charlie Dundeen si domnul Borac. La Atelier Mecanic mixeaza Bogman.


After hours party are loc la Mansarda cu Khidja, Ion si Cos Mir, dar si la Guest House, cu Aeromaschine si Hado.


Sambata, 3 septembrie, la Atelierul de Productie mixeaza Charlie Dundeen, plus Khidja & Norzeatic, sub "Arhetipuri clonsing night". La Fat Cat mixeaza TMV, Laupe & Liviu Netu. La Funky Breeze mixeaza Rosario Internullo, Sorin Ghinea, Deep Denver si Noquit, iar la Baraka mixeaza The Model si Tieftoner. La club Berlin mixeaza Alexandru Jijian, Giuser, Fouchat si Andy Craze. La Base Cafe mixeaza VRT.


After hours are loc la Barocco Bar, cu Mihai Amatti, Caval si Protech Project.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector