Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

21 Iulie 2011 Beat Factor BeatFactor

In plina canicula, petrecerile din cluburile bucurestene devin din ce in ce mai putine, insa pentru acest weekend exista cateva tentatii demne de luat in seama. Iata care este oferta pentru 21-24 iulie 2011.


Joi, 21 iulie, la Baraka mixeaza Paul Delta, Vast Solo si Stefan Munteanu. La Guest House va fi prezent Praslea, iar la Atelier Mecanic este Camil. La Turabo Summer Club mixeaza Priku, Roger, Plusculaar, Carol si Daian. In Le Gaga mixeaza Adrian Eftimie si Rosario Internullo.


Vineri, 22 iulie, la Madame Pogany concerteaza The Amsterdams. La Baraka ii gasiti pe Logan si Happy Gutenberg, iar la Guest House pe Ali Nasser si DJ Rolf. La terasa Propaganda mixeaza Alex Petru, Domino si Providence, iar la Silver Church concerteaza Grandmaster Flash, sustinut local de Norzeatic si Khidja, Vlad Dobrescu, Deeproots si Emap. La piscina Bamboo mixeaza OK Corral, Camil, Giuser, Indie Jules, Marika, VRT, Happy Gutenberg, Heion, Vlad Dinu, Vast Solo, Victor Stancov si HiJack. La Fat Cat ii gasiti pe Alex Flower, Protech Project si Plusculaar.


Sambata, 23 iulie, la Funky Breeze mixeaza Melo-manos, Wanda si O.C.B. La Island Club are loc a treia editie The Wet Tigress, cu Adrianno La Maschera, Dj Fish, Schumi & Zool. La Guest House mixeaza Franco & Bender, iar la Fat Cat Moonsound, Octav Paul si Oliviu. La Baraka mixeaza Luca si Emap. La Berlin mixeaza Bogman si Khidja.


Duminica, 24 iulie, in gradina Berlin se intampla un nou Sunday Scoop, cu DJ Snagov, HiJack si Alex Jijian. La Guest House mixeaza Eddy Milea.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector