Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti

27 Ianuarie 2012 Beat Factor BeatFactor

In cel mai racoros si plin de zapada weekend din ultimele doua luni, petrecerile ce constituie scheletul party preview-ului nu intarzie sa isi faca apariti. Iata care este oferta pentru 27-28 ianuarie 2012.


Vineri, 27 ianuarie, in Studio Martin vor mixa Ali Nasser, Narcis si So What. La Gaia ii puteti gasi pe Phonique, Rosario Internullo si Search Dip, iar la Guest House pe Hijack, Giuser, Luger si Profet. La Papiota mixeaza Fouchat, DRGH si Matei.


After hours are loc la Barocco Bar, cu Proof si Caval.


Sambata, 28 ianuarie, in clubul Space vor mixa Bill Patrick, Cezar, Priku si Cap. In Studio Martin vor fi prezenti Laura Jones si Fouchat, iar la Tralala ii gasiti pe Meeloox si Lebrosk. La Madame Pogany mixeaza Patlac si Victor Stancov. La Patrudouazeci (pe strada Lipova 34) vor presta Sillyconductor, Rekabu, Res Es si Dauria Magenta. Ota gazduieste 'Noaptea Dj-ilor diletanti', iar la Mansarda mixeaza Emi, Vlad Dinu si Suciu, urmand ca petrecerea sa continue cu un after hours cu Cezar si Cristi Cons.


Un alt afterhours are loc si la Barocco Bar, cu Mano si Audiopulse.


Duminica, 29 ianuarie, in clubul Goblin mixeaza Dobrica si Dan Basu.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector