Party preview: Unde iesim de 1 mai?

27 Aprilie 2012 Beat Factor BeatFactor

Party preview: Unde iesim de 1 mai?
TAGS:
1 Mai  1 mai 2012  party 

Una din cele mai asteptate perioade ale anului a revenit! Weekendul prelungit de 1 mai a devenit o traditie pentru clubbing-ul romanesc, care s-a mutat pe litoral si in acest an.


Iata care este oferta pentru cei care vor sa vada marea in aceasta perioada:


Mamaia


In clubul La Mania are loc For The Love of House. Vineri, 27 aprilie, vor mixa Sasha, Maya Jane Coles si Livio & Roby. Sambata, 28 aprilie, vor mixa Danny Howells, Shaun Reeves, Delano Smith si Derek. Detalii legate de pretul biletelor gasiti pe lamania.ro.


Sunrise si Kristal Club vin cu a 11-a editie a festivalului Sunwaves. Vineri, 27 aprilie, la scena 1 vor mixa Rhadoo, Petre Inspirescu, Raresh, Dan Andrei, iar la scena 2 ii puteti gasi pe Matthias Tanzmann, Paco Osuna, Valentino Kanzyani si Herodot. Sambata, 28 aprilie, la scena 1 mixeaza Ricardo Villalobos, Margaret Dygas si Cezar, la scena 2 ii gasiti la pupitru pe Marco Carola, tINI si Priku, iar la scena 3 pe Lee Burridge, Audiofly, Rayo si Mahony. After hours are loc atat sambata, 28 aprilie, cat si duminica, 29 aprilie, si luni, 30 aprilie, cu Zip, Cezar, Praslea, Kozo, Dan Andrei, Priku, Gescu, Piticu, Noi Doi, Alexandra, Cristi Cons, Kid Chriss si Mihigh. Alte informatii si detalii legate de pretul biletelor gasiti pe sunwaves-fest.ro.


The Mission revine cu 1st of May 2012, eveniment impartit pe doua seri. Pe 27 aprilie se intampla seara Hot Natured cu Jamie Jones, Art Department, Lee Foss si Richy Ahmed. Seara urmatoare, 28 aprilie, are loc Cadenza Vagabundos, cu Luciano, Argy, Digitaline (live), Alex Picone b2b Dani Casarano. De suport local se vor ocupa Negru, Giuser, Morden b2b Maxwell si Ninja. Alte detalii sunt disponibile pe themission.ro.


La Kudos Beach vor mixa pe parcursul acestor zile Nima Gorji, William Kouam Djoko, And.Id, Siler & Dima, Optick, Pagal, Kool, Adrian Eftimie, Mihai Popoviciu, Mahony, NTFO, Mano, Bog, Gully, Kata, Aazteca, Vygo, Aleka si Dimitri.


Bucuresti


Pentru cine nu a plecat la mare, si nici nu intentioneaza sa o faca, sau pur si simplu a ramas blocat in Bucuresti, in club Control are loc vineri, 27 aprilie, concert cu Norzeatic si Khidja. In Atelier Mecanic mixeaza vineri, 27 aprilie, Camil, iar sambata, 28 aprilie, Rock DJ. In clubul Colors ii gasiti pe 27 aprilie pe Andy More House, Marika si Alexander Funkmachine. In clubul Fabrica va concerta sambata, 28 aprilie, trupa canadiana de Irish Punk, The Mahones.


Popup detector