Party preview: Editie speciala de 1 Mai

30 Aprilie 2010 Beat Factor BeatFactor

Party preview-ul acestei vineri se muta din Bucuresti in Mamaia (desi unii ne-au avertizat), pentru ca unele guri spun ca acolo ar fi epicentrul clubbing-ului pentru acest weekend cu un 1 Mai in frunte, glorios. Iata cam ce se intampla in linii mari pe litoralul romanesc in acest weekend.


Distractia incepe de vineri, 30 aprilie, cu festivalul Sunwaves 7, in paralel cu ForTheLoveofHouse din La Mania si InDeep&Dance de pe plaja Kudos.


La Sunwaves 7 ii gasiti vineri seara pe Ricardo Villalobos, Zip, Lee Burridge, Bill Patrick, Seth Troxler, El Cezere, Kozo si Praslea. Iata si repartizarea pe scene si alte detalii.


In La Mania la ForTheLoveofHouse ii gasiti pe Steve Lawler, Danny Howells, Nima Gorji, DJ Wild, Delano Smith Doc si Martin.


Pe plaja Kudos mixeaza, in ambele zile, Oxia, Pagal, Kool, Optick, Negru, Proof, Bog, Kabale & Liebe, Luca Marano & Larsen, Rosario Internullo, Mihai Popoviciu, Jay Bliss, Byby & Edy si Mahony.


1 Mai-ul este deja inceput, la oferta de mai sus adaugandu-se si The Mission 1st of May, cu Sven Vath, Loco Dice, Martin Buttrich, Onur Ozer, Sis, Livio & Roby, Tini, Guti si Maurizio Schmitz.


In La Mania ii gasiti pe Frankie Knuckles, DJ Qu, Mike Huckaby, DJ Mes, Jay West, DJ Wild.


In a doua seara de Sunwaves 7 vor mixa Rhadoo, Pedro si Raresh, Tobias Freund (cu live act), Marco Carola, Troy Pierce, Audiofly, M.A.N.D.Y., Ali Nasser, Dan Andrei, Prik, Criss. Nu uitati si de after-urile din timpul zilei.


Duminica, oferta de after hours se imparte intre evenimentul din La Mania, Sunwaves7, The Mission 1st of May.


Popup detector