Parada Delahoya nu se mai tine in acest an

27 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Parada Delahoya nu se mai tine in acest an
TAGS:
delahoya 
In acest weekend, 30 mai - 1 iunie, va avea loc cea de-a 12-a editie a festivalului clujean Delahoya. Timp de 7 ani de zile, Parada Delahoya a fost parte integranta a Festivalului de Muzica Electronica Delahoya, marca a municipiului Cluj-Napoca. In acest an, autoritatile au considerat ca Parada Delahoya trebuie anulata.

Fiind alegeri locale in data de 1 iunie, din 30 mai nu se mai face campanie electorala. Autoritatile au anulat tot ce inseamna 'manifestatii publice' pentru a nu se crea niciun fel de problema sau pentru a nu se interpreta aceste manifestatii ca facand parte din campania electorala.

Timp de 7 ani de zile, Parada Delahoya era aşteptata cu sufletul la gura de fanii muzicii electronice şi de curioşi. Mai mult, nu a deranjat pe nimeni şi a fost un mod inedit de manifestare a tinerilor iubitori de muzica electronica şi house pret de 2 ore pe strazile oraşului Cluj-Napoca. Niciodata nu s-au inregistrat pagube şi nu au existat probleme de orice natura.

Comunicatul oficial mai precizeaza ca oraşe mult mai avansate din toate punctele de vedere precum Zurich, Dortmund, Rio de Janero, Tel Aviv, San Francisco şi multe altele, nu doar ca ingaduie astfel de manifestari pentru tineri, ci chiar le sustin, inclusiv financiar, fiind vorba de o manifestare culturala.

ASC Cluj Raving Society se va conforma legii si restrictiilor existente datorate alegerilor si spera ca in anii viitori sa fie sprijinita de catre autoritati cu ocazia desfasurarii festivalului Delahoya.

Programul complet al festivalului Delahoya il puteti gasi AICI.


Popup detector