Pantha Du Prince, live act in Studio Martin

17 Februarie 2010 Create It BeatFactor

Pantha du Prince vine in Romania, pe 10 aprilie, la Studio martin, cu un Live Act, alaturi de Lawrence / Sten si Alexandru jijian, in cadrul unei nopti Dial Allnighter.

Pantha du Prince aka Hendrick Weber este un cunoscut producator si DJ de muzica electronica din Hamburg, afiliat casei de discuri Dial Music.

Acesta a debutat ca Pantha du Prince cu un release 12' numit Nowhere, aparut in 2002, urmat la cativa ani de un full lenght - dublu LP, Diamond Daze, lansat in 2004.

Albumul a fost foarte bine primit de public, iar stilul sau a fost privit ca fiind influentat de trupe active in anii 80 precum Slowdive, Moose, Ride sau My Bloody Valentine.


Afinitatea sa pentru muzica Detroit (Carl Craig) si techno (Chain Reaction) a fost vizibila atat in release-urile sale, cat si in mixurile acestuia.

In 2005 acesta a lansat Butterfly Girl Version, si inca un 12" care a cuprins materiale noi noute, released in 2006, numit Lichten/Walden.

Cel de-al doilea disc Pantha du Prince, The Bliss, a aparut in 2007 si s-a bucurat de un succes memorabil.

Pentru februarie 2010, artistul a anuntat lansarea unui nou album, numit Black Noize, mult asteptat de intreaga scena a muzicii electronice.



Popup detector