Paco Osuna la Delahoya 2010

24 Februarie 2010 Beat Factor BeatFactor

Artistul spaniol Paco Osuna este primul invitat confirmat pentru editia din acest an a festivalului Delahoya, eveniment ce va avea loc in perioada 21-23 mai in Cluj Napoca.


Cand se vorbeste despre Paco Osuna se vorbeste despre unul dntre cei mai reprezentativi artisti spanioli, reusind sa-si creeze o pozitie importanta intre artistii cu greutate din Europa. Viziunea sa muzicala nu poate fi rezumata in simple cuvinte dar o putem incadra in trei termeni foate largi: creativitate, inovatie si evolutie.


Abia dupa varsta de 14 ani a manifestat un interest pentru muzica si destul de repede, la 20 de ani, in 1994, a reusit sa devina din amator un profesionist. Prima sa slujba in domeniu a fost rezidentiatul la legendarul club Amnesia din Ibiza care i-a permis sa devina cu adevarat un artist si sa-l propulseze ca invitat la prestigiosul label Cocoon. Nu a trecut mult de la acest eveniment si Paco a inceput sa-si produca propria muzica la label-uri precum Serial Killer, Mordib sau Real State.


In 2003 si-a lansat propriul label, Shake Rec., care i-a permis sa-si dezvolte propriul stil muzical. In 2006, ca rezultat al experimentelor sale muzicale, si-a fondat un label secundar, Mindshake, cu care a avut un mare succes, reusind sa atarga atentia internationala asupra sa. Artisti precum Ambivalent, Paul Ritch, Matteo Spedicatti sau Andrea Ferlin au contribuit si ei la acest suuces.


Urmatorul pas pentru Paco a fost integrarea conceptului sau muzical in Club4 din Barcelona, care a devenit destul de repede dupa lansare o locatie familiara pentru toti fanii genului. Ca si cum toate acestea nu ar fi destule pentru el, Paco Osuna are in prezent legaturi stranse cu label-ul Plus 8. Ultima sa referinta – Orbeat este un EP foarte reusit cu care a reusit sa atraga atentia Dj-ilor din toata lumea. Fiind intr-o continua evolutie Paco si-a fixat noua tinta – seturi produse live. Cu astfel de seturi a participat la evenimente de mare rezonanta precum Awakenings (Amsterdam), Fabric (London) sau Goa Club (Roma). Asadar, dedicarea totala, talentul si popularitatea sa l-au ajutat sa intreprinda cateva turnee mondiale, iar ultimile sale reprezentatii au facut senzatie la evenimente de mare anvergura precum DEMF (Detroit), Awakenings (Amsterdam) , WMC(Miami), SAMC (Buenos Aires) si Amore ( Roma).


Popup detector