PARAZITII - Noii endorseri DJSuperStore

06 Iulie 2011 Beat Factor BeatFactor

Parazitii, una dintre cele mai influente trupe de hip-hop din Romania, cunoscuta pentru abordarea nonconformista a muzicii, s-a accesorizat cu produse digitale de la DJSuperStore, asociindusi astfel imaginea cu cei mai important distribuitori de echipamente de DJ din Romania.


DJSuperStore lea oferit echipamente de ultima generatie, pentru a isi putea imbunatatii performantele in concertele live. Astfel, sub numele Fraka, freaca digital – Frakadadisk, unul dintre cei mai cunoscuti DJi de hip-hop, renumit pentru scatchurile realizate in timpul concertelor, DJul trupei Parazitii, a intrat in gasca DJilor care folosesc echipamente digitale si unul dintre cele mai bune software de mixat pentru DJ – Traktor Scratch Pro 2.


La fel, Freaka a fost “accesorizat” cu inca 2 midi controllere care ii vor usura munca si ii vor permite mai multe facitilitati pentru creativitate in timpul concertelor – Native Instruments Traktor Kontrol X1 si Akai MPD 18. Toate acestea au incaput in cel mai popular bag de dj – Ortofon Digibag. Mai mult de atat, trupa Parazitii va fi sustinuta tehnic de DJSuperStore. De acum, Parazitii au pasit intro noua era, era digitalizata, lasand in urma un sistem invechit si primind in loc unul modern, mult mai stabil si mai usor de folosit.


DJSuperStore a fost lansat la inceputul anului 2007 si reprezinta cea mai usoara cale pentru un DJ si un producator muzical sa cumpere echipamentele de care are nevoie, dar si cea mai sigura varianta de inchiriat echipamente pentru promoterii concertelor si petrecerilor din tara.


Popup detector