Orchestra de Acid-Techno din Finlanda

22 Octombrie 2009 Create It BeatFactor

Amatorii vor tresari la auzirea cuvantului acid, pentru ca nu in fiecare zi apar producatori noi, piese noi sau mixuri acid-related, tocmai de aceea, orice material despre acest curent este binevenit.

Baietii din scoala veche de acid, mai exact baietii nordici, parca scosi dintr-un basm, sunt cat se poate de reali si de talentati si au pus la cale un proiect extrem de interesant si original.

Capul rautatilor este Jori Hulkkonen, finlandezul despre care v-am tot povestit in ultimul timp. Acesta si-a facut orchestra de Acid Techno, impreuna cu toti prietenii lui finlandezi, suedezi, norvegieni si multe alte tari din acea zona a lumii.


Tot proiectul s-a pus la cale cu ceva timp in urma, asta insemnand mai mult de 1 an, dar abia recent au scos primul videoclip, filmat in Atena.

Orchestra este alcatuita din 11 oameni, cu Jori Hulkkonen dirijor, 10 TB 303 si o masinarie analogica extrem de ciudata si de veche prin care se controleaza, sincronizeaza si manipuleaza TB-urile.

Oorchestra are urmatorii membrii: Jori Hulkkonen, Jesper Dahlback, Kalle Karvanen, Aku Raski, J-P Parikka, Janne Puurunen, Kimmo Oksanen, Petri Salonen, Tuomas Toivonen, Johannes Auvinen si Tatu Peltomaki

Mai jos gasiti trei clipuri in care aceasta orchestra este prezentata pe larg, si tot mai jos gasiti si primul videoclip al acestui proiect numit Acid Symphony Orchestra.


So Run The Tears As Wine - Partea I



So Run The Tears As Wine - Partea a IIa



So Run The Tears as Wine - Partea a IIIa





Vezi videoclipul piesei Diamonds of The Night, inclusa pe cel de-al patrulea 12" Acid Symophony Orchestra, aparut la Turbo Recording. Clipul este regizat de Jori Hulkkonen si Jani Lehto.


Acid Symphony Orchestra - Diamonds Of The Night from Jori Hulkkonen on Vimeo.


Popup detector