One FM Club Station a devenit One FM Dance Station

15 Mai 2009 Beat Factor BeatFactor

One FM Club Station a devenit One FM Dance Station
TAGS:
one fm  dance station 

Postul de radio One FM a adus de curand o serie de schimbari. Sloganul "Club Station" cu care s-a lansat One FM s-a transformat acum in "Dance Station", radio-ul adoptand si o noua directie muzicala, indreptata spre zona de mainstream.


Comunicatul de presa emis de catre One FM informeaza:


"Cand spui ONE FM spui DANCE, multa muzica noua DANCE, cea mai buna muzica DANCE. Stim ca vrei sa asculti muzica care sa te faca sa dansezi. Am vazut cu totii ca bati ritmul cu piciorul de fiecare data cand auzi piesa ta preferata.


ONE FM iti da beat-ul si bate ritmul alaturi de tine! Dam startul la petrecere si asa o tinem NON STOP!

Asta nu e insa totul. Dj-ii ONE FM iti pregatesc programe fresh si dance de la sapte dimineata, pana tarziu in noapte.


Te intampinam la prima ora a diminetii cu Oli si Kosak si continuam de la ora 10 cu Giulia, despre care stim cu totii ca le are cu dansul. In miezul zilei, mai exact de la ora 13, energicul Virgil Batista lasa pentru cateva ore sporturile extreme, cu care v-a obisnuit la Kiss TV, pentru a va “administra” vitamina Dance. Lui i se alatura in ultima ora de program dj-ul cel mai bun din Romania, Adrian Eftimie.


Cristi Nitzu dirijeaza dupa-amiaza la ONE FM, iar de la ora 18 e timpul pentru FUN! Dansam si ne distram alaturi de Ana Moga si de Dana Nicula. De la ora 21, ONE FM deschide teava de DJ cu programul One Underground. Rand pe rand vor fi LIVe in studio: Livio & Roby, Funky, Raoul Russu, Liquid, Adrian Eftimie, Dana Nicula, Proof, GIC, Rosario Internullo, Negru si Pagal.

Cel mai bun show radio Dance din lume, Essential Selection, continua in fiecare vineri si luni la ONE FM – DANCE STATION cu Pete Tong si a sa voce inconfundabila."




Popup detector