Oliver Koletzki mixeaza in Bucuresti la Atelierul de Productie

07 Februarie 2012 Beat Factor BeatFactor

Dupa serile de succes cu Eskmo si Jamie Woon, al treilea showcase Truebick il aduce pentru prima oara in Romania pe berlinezul Oliver Koletzki pe 17 februarie la Atelierul de Productie.


Fie ca este prezent in cluburi cum sunt Fabric in Londra sau Watergate, in Berlin sau ca se urca pe scena unor festivaluri importante ca MELT! sau Time Warp, Oliver reuseste sa se conecteze cu publicul sau si sa il impresioneze cu seturile sale dinamice.


Managerul labelului Stil vor Talent, producator si dj, Oliver Koletzki, a devenit cunoscut in 2005, cand hitul sau underground "Der Mckenschwarm" a ajuns in geanta cu viniluri a lui Sven Vth. Regele techno a preluat melodia si publicul a reactionat exploziv.


In acelasi an, Koletzki a semnat cu casa de discuri Cocoon Recordings, detinuta de Sven Vath, "Der Mckenschwarm" a devenit cel mai bine vandut disc techno din 2005 si Oliver a fost declarat de Groove Magazine, new-comer-ul anului.


Ascensiunea sa a continuat ulterior, Oliver Koletzki construindu-si un stil unic, care combina melodicitatea si sensibilitatea unor voci feminine foarte bine alese cu tehno-house-ul german.
Pretul biletelor este de 25 de lei pana in ora 00:00 si 35 lei dupa aceasta ora. Line up-ul va fi completat de DJii locali Miss I, Alex Punciu, Charlie Boy si VRT.


Popup detector