Oficial: Roger Sanchez, cap de afis la Liberty Parade 2012

19 Iulie 2012 Beat Factor BeatFactor

Dupa cum se vehicula inca de cateva luni, DJ-ul american Roger Sanchez va fi cap de afis a editiei 2012 a celui mai cunoscut eveniment dance din Romania, Liberty Parade, ce are loc pe 28 iulie pe plaja dintre Venus si Saturn.


Castigator al mai multor premii Grammy, producatorul, remixerul si DJ-ul Roger Sanchez este unul dintre cele mai cunoscute nume din industria muzicii house. Supranumit "Dj-ul DJ-ilor” si "Producatorul producatorilor”, Sanchez doreste ca muzica sa sa ii elibereze fizic si mental pe cei care o asculta.


Nascut in Queens, New York, cu parinti dominicani, DJ-ul si-a petrecut anii tineretii incercand sa simta influentele muzicale ale orasului in care a crescut. Salsa, blues, soul, disco, rock si chiar hip-hop, toate au definit mult mai bine legatura sa cu muzica house.


DJ-ul a lansat numeroase hituri care au urcat rapid in clasamentele europene si mondiale, inclusiv remixuri ale pieselor unor artisti consacrati: Kylie Minogue, Daft Punk, Madonna, The Police, No Doubt si Maroon 5. Sanchez este si gazda unui show radio saptamanal, "Release Yourself”, ascultat de peste 15 milioane de oameni din intreaga lume.


Roger Sanchez urca pe scena Liberty Parade alaturi de DJii Radio 21 pe 28 iulie si promite un show de zile mari.


Line up-ul complet este aici!



Popup detector