Oferte de revelion clubbing in Bucuresti

11 Decembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Cine a decis sa-si petreaca revelionul intr-un club din Bucuresti are de ales cel putin intre patru oferte destul de generoase, cel putin din punct de vedere muzical. In aceeasi noapte, se vor perinda prin cluburile din Bucuresti artisti precum James Lavelle, Lee Burridge, Zip, SLG, Piemont si altii. Iata ce oferte sunt pana acum pentru revelion.

Preturi in avans de la 40 lei

Noaptea dintre ani o poti petrece in unul din cele mai frecventate cluburi din Bucuresti, cum ar fi Studio Martin, Kristal Glam Club, Session Club sau Kado Club. Preturile pleaca de la 40 de lei in avans la 70, respectiv 80 de lei la intrare. In Studio Martin, intrarea este de 40 de lei in avans si 70 de lei la intrae (detalii AICI). In Session Club pretul unui bilet este de 50 de lei in avans si 80 de lei la intrare (detalii AICI), iar in club Kado intrare este de 40 de lei in avans si 70 de lei la intrare. IN clubul Kristal Glam pretul unui bilet este de 100 RON si include si bufet suedez.

Patru artisti de talie internationala in aceeasi noapte

James Lavelle va mixa in clubul Studio Martin (impreuna cu Pagal, Rosario Internullo si Livio), Lee Burridge in Kristal Glam, ZIP in clubul Session (impreuna cu Raresh), iar SLG si Piemont in clubul Kado.


Popup detector