O saptamana pe yacht-ul lui Fatboy Slim costa 20.000 de lire sterline

09 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Norman Cook a discutat cu reporterii Sunday Times saptamana aceasta, despre petrecerile care se vor desfasura pe noul sau yacht Barracuda si a dezvaluit cate milioane de lire sterline l-a costat transformarea unui vas de spionaj nemtesc, intr-o ambarcatiune care se ridica la standardele unui super DJ.

Am vrut sa fie un yacht obisnuit. Sunt dormitoare si bucatarie in loc de o galerie si este foarte confortabil. Nu am vrut un super-yacht, am vrut ceva funky a declarat Cook pentru Times.

Cititorii site-ului s-au aratat interesati sa petreaca cateva zile pe yacht, chiar daca o saptamana la bordul vasului costa 20.000 de lire sterline. Fatboy Slim a urmat exemplul DJ-ului Mauro Picotto, care in 2005 dupa ce a cumparat yachtu-ul Sunseeker Superhawk a tinut petreceri navigand in jurul Ibizei.

Nu in fiecare zi poti spune ca ai stat pe yacht-ul unei celebritati. Acest vas apartine lui Norman Cook si Zoe Ball. Abia restaurat si cu un design care seamana foarte mult unei corabii de pirati, Barracuda se afla in Sardinia si este gata sa navigheze.



Popup detector