O piesa necunoscuta Aaliyah cu tenta electro scapa pe net (audio)

21 Ianuarie 2013 romania bestmusic Best Music

O piesa necunoscuta Aaliyah cu tenta electro scapa pe net (audio)
TAGS:
unreleased 

O piesa a lui Aaliyah (RIP) pe care nu a mai auzit-o nimeni pana acum a aparut pe net zilele trecute si a lasat pe toata lumea cu semne de intrebare si a aprins curiozitatea.


Din pacate piesa "Quit Hatin'" a fost stearsa de pe Youtube din motive de copyright infringement, insa mai poate fi ascultata in aceasta locatie.


Beat-ul piesei este unul surprinzator de placut, care alaturi de vocea euforica si lichida a frumoasei Aaliyah rezulta intr-un track ce-ti inunda difuzoarele si caruia iti tot vine sa-i dai replay. Ba daca stam sa ne gandim unde am plasa-o, raspunsul cel mai potrivit este pe strada IN CASTI ;)


Daca v-ati trezit bine de dimineata, va intra super bine piesa. Daca nu v-ati trezit tocmai bine, atunci va functiona ca "pansament". Asa ca either way, da-i play!


Inca nu se stie cand a fost inregistrata "Quit Hatin'", este posibil sa fie o piesa ramasa nelasata de la vreo sesiune de inregistrari sau sa fie doar pista de voce ramasa, pe care s-a aduagat un background muzical nou.


Umbla vorba ca ar fi produsa de un anume Knotch si de DJ Dre Sinatra, ale carui sample-uri se aud in piesa. Trackul ar putea fi parte din proiectul albumului postum Aaliyah initiat de Drake in colaborare cu Shebib, proiect de care nu s-a mai auzit insa nimic in ultimele luni. Daca e asa, atunci avem asteptari mari de la acest material, potential exista!


Regretata cantareata ar fi implinit in aceasta saptamana 34 de ani.


In loving memory of Aaliyah: "More Than A Woman"



Popup detector