O noua carte despre cultura acid house

31 August 2009 Beat Factor BeatFactor

Gasca de la DJHistory.com, Bill Brewster si Frank Broughton, au colectionat fiecare numar din fanzine-ul "Boy's Own" si le-au pus cap la cap, iesind astfel la iveala o noua carte despre cultura acid house: Boy's Own - The Complete Fanzines 1986-92. Cartea va fi lansata in luna octombrie, cu posibilitate de a o precomanda de pe internet, de pe DJHystory.com.


Proiectul Boy's Own s-a nascut in 1986, atunci cand Terry Farley, Andrew Weatherall, Steve Mayes si Cymon Eckles au decis sa faca o revista care sa contina mai multe lucruri din aria lor de interes: fotbalul, drogurile, clubbing-ul, si, desigur, muzica. Proiectul lor a coincis cu boom-ului culturii acid house din 1988. Cu toate acestea, in cei sase ani de existenta, revista nu a vazut decat 12 numere.


In "Boy's Own" puteati gasi fotografii, articole despre muzica, clubbing, droguri, moda, sport, politica, umor, argoul de atunci si altele.


Se pare ca Brewster si Broughton nu s-au saturat inca de zilele de glorie ale hedonismului de odinioara, astfel incat in luna octombrie a acestui an putem savura pagini din istoria glorioasa a acid house-ului.


Cei care comanda cartea pana la data de 1 octombrie, vor primi ca bonus si un disc 7" de colectie marca Weatherall & Farley.


Puteti comanda cartea online de AICI.



Vezi si un preview al cartii "RAVING '89" AICI!


Popup detector