OK Corral si Negru mixeaza alaturi de Gregor Tresher in Bucuresti

07 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Vineri, 25 aprilie, OK Corral si Negru mixeaza alaturi de Gregor Tresher in clubul Kado din Bucuresti. Proiectul OK Corral in formula de live-act / DJ set ii are ca membri doar pe Vania si Thornado, cei doi urmand sa mixeze in deschiderea artistului neamt Gregor Tresher. DJ-ul roman Negru va mixa la after.

Vania, Thornado si Midy au lansat noul proiect OK Corral cu ocazia lui Anakin EP, la Groove++ Recordings. Intre timp, proiectul OK Corral a intrat in familia Great Stuff Recordings/Craft Music/Kling Klong. Primul EP, Planetarium, va aparea pe 4 iunie la Craft Music.

Formula de live-act / DJ set OK Corral ii are ca membri doar pe Vania si Thornado. Cu ocazia venirii lui Gregor Tresher in Romania, cei doi vor face un prim dj set OK Corral sub noua titulatura pentru cunoscutul DJ si producator german.

Gregor Tresher este, de asemenea, in familia Great Stuff Recordings, cat si la Cocoon, fiind unul dintre principalii artistii produsi de Germania ultimilor ani. Piese ca noul remix pentru Saint Paul a lui Marco Bailey & Tom Hades sau A Thousand Nights, care da si numele petrecerii de pe 25 aprilie, i-au adus artistului un renume mondial.

Pe 25 aprilie, OK Corral va fi in warmup, iar Negru la after.


Popup detector