OK Corral a lansat un remix la Circle Music

04 Iunie 2009 Beat Factor BeatFactor

OK Corral a lansat un remix la Circle Music
TAGS:
OK Corral  vania  Thornado  remix  lansare  EP 

OK Corral, proiectul romanesc format din Vania si Thornado, a lansat un nou remix la Circle Music. Pe 19 mai 2009, pe www.beatport.com a aparut EP-ul Dubonnet Cocktail, semnat Aeromaschine, un tanar artist roman din Targu Mures, pe care este inclus si remixul OK Corral la piesa care da titlul EP-ului. Pe acest release mai apare si remixul semnat Dana Ruh, cat si piesa Limbo.


Circle Music este unul dintre cele mai apreciate labeluri din Germania, Munchen, la care au lansat artisti precum Sebastien Leger, Alex Flatner, Valentino Kanzyani, Umek, Gui Boratto sau Lopazz. Intreg EP-ul Dubonnet Cocktail poate fi cumparat de pe www.beatport.com.


Pe 10 iulie 2009, OK Corral va lansa un nou EP, de data aceasta la labelul Beef Records din Cehia. Pink Shue va contine patru piese, Pink Shue (Green Goblin Version), Pink Shue (Ruby Version), un remix semnat Shades Of Gray, detinatorii labelului Beef Records si un remix semnat Jori Hulkkonen, artistul finlandez semnat cu F Communications, casa de discuri detinuta de Laurent Garnier, si Turbo Recordings, labelul canadian ridicat de Tiga. Jori Hulkkonen este unul dintre cei mai apreciati producatori din lume, fiind, de altfel, numele din spatele piesei Sunglasses at Night, piesa lansata de Tiga, cat si unul dintre compozitorii si producatorii celui mai recent album Tiga, numit Ciao. EP-ul Pink Shue este sustinut de artisti precum Laurent Garnier, Jori Hulkkonen, RadioSlave, Jodi Wisternoff si multi altii. Lansarea oficiala a EP-ului va avea loc pe 10 iulie, la piscina Daimon, de langa Sala Polivalenta, unde vor mixa OK Corral si Shades Of Gray. In deschiderea evenimentului va fi artistul groove++ Victor Stancov.


Asculta un promo mix recent de-al lui Thornado AICI.


Popup detector