Noul recorder portabil ZOOM H2n

26 Octombrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Noul recorder portabil ZOOM H2n
TAGS:
recorder 

Reprezentand o noua generatie de recordere portabile, H2n este cel mai ingenios recorder din aceste momente, incorporand caracteristici inovatoare intr-un aparat ultra portabil ce iti permite sa inregistrezi sunetul cu o calitate impresionanta.


Pentru producatorii de film, difuzare live, prestatii muicale, compozitori si repetitii, H2n este recorderul perfect. Acest recorder are incorporate doua microfoane cu condesator, indreptate la 90' X/Y.


Designul asigura faptul ca microfoanele sunt mereu echidistante de sursa de sunet pentru o localizare perfecta si nici o faza de schimbare. Rezultatul este uimitor! H2n, suporta Broadcast Wave Format (BWF), utilizat pentru difuzari si alte aplicatii profesionale.


Cu acest format se poate lasa o marca a datei si orei inregistratii si aplicarea a 99 de markere pe inregistrare, markere care ajuta la gasirea usoara a unui punct dorit din inregistrare. Zoom H2n este foarte usor de folosit, avand fiecare functie exact langa degetul tau si livrand o calitate de studio.


Pe langa acestea, recorderul detine o multitudine de functii ingenioase, inclusiv Auto-Gain, un compresor, un limiter, Low cut filter si multe altele. Datorita functiilor numeroase pentru playback, H2n este ideal pentru muzica.


Se poate regla viteza de redare de la 50% pana la 150%, key control-ul ajusteaza pitch-ul, iar functia AB Repeat poate repeta o anumita parte a melodiei. Multumita constructiei ingenioase, acest recorder ofera o durata de peste 20 ore de functionare continua cu doar doua baterii alcaline (AA). Pe langa baterii, H2n functioneaza si cu alimentatorul AC, alimentator inclus in pachet.



Popup detector