Noul controller midi SynthStation25 de la Akai

23 Februarie 2011 Beat Factor BeatFactor

SynthStation25 transforma iPhone-ul sau iPod-ul portabil intr-un studio de productie muzicala. Acest controller MIDI, ofera un set de doua octave, iesiri audio profesionale, si se integreaza perfect cu Akai Pro SynthStation.


SynthStation25 este un controller suficient de puternic pentru muzicienii profesionisti, dar practic oricine il poate folosi pentru a crea cu usurinta muzica. Aceasta claviatura cu 25 de clape, dispune de o interfata incorporata pentru iPhone sau iPod touch care va permite sa atingeti performante printr-o simpla atingere a ecranului. SynthStation25 va ofera doua octave cu clape senzitive, pitch, butoane modulare, posibilitatea de algere a octavelor si optiune pentru alegerea sunetelor.


SynthStation25 are o pereche de iesiri stereo RCA si o iesire pentru casti,ce permite conectarea la sisteme de monitorizare si de inregistrare a sunetului. Puteti utiliza SynthStation25 impreuna cu aplicatia SynthStation Akai Pro si practic cu orice soft care permite conectarea prin/sau cu orice dispozitiv MIDI, cum ar fi samplere, si MPC, folosind iesirile USB / MIDI.


Disponibil exclusiv prin intermediul Apple App Store, SynthStation 25 va ofera trei sintetizatoare puternice pentru a crea si modifica tonalitatea unei melodii, acorduri, si linii de bas. Akai Pro ofera gratuit un soft (SDK) care permite altor dezvoltatori de alplicatii sa extinda capacitatea aplicatiilor lor, cu scopul de a include suport pentru SynthStaion25. Suplimentar, Synthstaion25 poate dispune de aplicatii suplimentare: 50 in 1: 50 de instrumente intr-o singura aplicatie.


Music Studio combina o claviatura de pian, 90 de instrumente la calitate de studio, un sequencer cu 128-track-uri, efecte in timp real si multe altele intr-o interfata prietenoasa. VirSyn iVoxel este prima aplicatie vocoder pentru iPhone cu suport pentru SynthStation25.


NanoStudio de Blip Interactive. NLog de Tempo Rubato care include 96 de sunete, POLY, MONO si LEGATO. Toate aceste aplicatii extind capailitaile si utilitatea SynthStation25 iar in viitor vor aparea si mai multe aplicatii.


Produsul este disponibil pe DjSuperstore la pretul de 504,88 RON cu TVA inclus.


Popup detector