Noul Traktor Kontrol S2 de la Native Instruments

06 Octombrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Traktor Kontrol S2 este cel mai profesional controller de pe piata. Cele doua deck-uri si mixer, unitatea pentru controlul efectelor si un al treilea canal pentru sample, fac ca acest controller sa fie perfect pentru un DJ profesionist care doreste sa aiba o prestatie live uimitoare.


Robust si foarte portabil, TraktorKontrol S2 este un controller de dimensiuni reduse care vine cu versiunea completa a popularului Traktor PRO 2. Cu tehnologia Traktor 2, S2 este echipat cu performante maxime, intuitive si creativitate, rezultand intr-o experienta interesanta si intensa.


Traktor 2 are un sistem pentru sincronizare imbunatatit, care aseaza melodiile perfect, astfel incat te poti concentra pe aspectele mai interesante ale DJ-ing-ului. Mixerul integrat dispune de egalizatoare si filtre care iti ofera control pentru o gama foarte larga din spectrul de frecvente.


Datorita noii tehnologii, traktor PRO 2 ofera TruWave Hi-Res, waveform-ul colorat si interfata grafica simplificata iti dau o noua perspectiva asupra mix-ului si iti faciliteaza creativitatea live prin intermediul player-ului pentru sample, sistemul pentru inregistrarea de loop-uri si efectele de inalta calitate.


Consola compacta si portabila, a fost construita de catre aceeasi echipa si cu aceleasi componente cu care a fost construit vestitul Traktor Kontrol S4. Butoanele robuste si iluminate, oferera un feedback perfect, iar jog wheel-urile ofera un control total asupra track-urilor si reglajului pentru pitch.


Traktor Kontrol S2 este consola ideala pentru DJ-ii care vor control complet si functii extrem de performante.


Produsul este disponibil pe Dj Super Store la pretul de 2.499,00 RON cu TVA inclus.



Popup detector