Noua DJ-i arestati pentru frauda de 200,000 lire pe iTunes

12 Iunie 2009 Saint BeatFactor

Noua DJ-i arestati pentru frauda de 200,000 lire pe iTunes
TAGS:
DJ  Amazon  itunes  frauda  carding 

Noua DJ-i britanici au folosit carduri de credit furate si si-au cumparat propriile piese urcate pe iTunes si Amazon, reusind sa obtina aproximativ 200,000 de lire sterline.

Cei noua DJ-i au uploadat pe iTunes si Amazon, cu ajutorul unei companii de distributie, 19 piese pe care politia le-a descris intr-un raport: ‘de o calitate nedeterminata’. Acestia au folosit peste 1500 de clone ale cardurilor de credit din SUA si Marea Britanie pentru a cumpara piesele, ei cheltuind aproximativ 500,000 de lire sterline.

Foarte rapid piesele au urcat in chart si din ce in ce mai multi oameni au inceput sa le achizitioneze. Furtul a inceput inca din luna septembrie a anului trecut, iar in doar cateva saptamani au reusit sa vanda muzica in valoare de 185,000 lire.

In decembrie insa, Apple a inceput sa primeasca restrictii de cumparare din partea companiilor de carduri, care si-au dat seama de frauda. Cu ajutorul politiei din New York, infractorii au fost gasiti in Londra si arestati. Varstele acestora sunt cuprinse intre 19 si 41 de ani.


Popup detector