Norman Nodge - avocatul muzicii techno germane

30 Iunie 2010 Beat Factor BeatFactor

Berlin. Marcel Dettmann. Berghain. Ostgut Ton. Si peste acestea (plus altele), apare Norman Nodge, un avocat independent, care in timpul liber este DJ rezident al clubului berlinez Berghain.


Norman Nodge, pe numele sau adevarat Norman Noczinski, face parte, alaturi de Marcel Dettmann, Ben Klock, Tama Sumo, Steffy, Shed si altii, din "elita" techno berlineza de astazi.


Are cateva piese lansate la Ostgut Ton si Marcel Dettmann Records, iar din 2004 este unul dintre rezidentii Berghain. Norman vorbeste pentru blogul Tea And Techno despre muzica techno, avocatura, Gernot Hassknecht (un comentator german pe teme politice) si altele.


"Scopul meu nu este sa imi castig existenta din dj fee-uri. Imi place ca in weekend-uri sa-mi petrec timpul cu copiii si iubita mea si sa stau acasa. Din partea mea este foarte ok sa mixez cam o data pe luna in Berghain, si, eventual, sa mai pun muzica in afara Berlin-ului", spune Norman Nodge.


Norman marturiseste ca este influentat de Marcel Dettmann si il considera "vinovat" de reactivarea lui ca DJ in circuitul international. Este fan al lui Gernot Hassknecht (un comentator german pe teme politice). "Datorita caracterului sau coleric, Gernot incearca intotdeauna, la inceput, sa fie calm, insa sfarseste prin a deveni vulgar si intepat, astfel ca de cele mai multe ori transmisiunile sunt oprite".



Mai jos puteti asculta cateva mixuri de-ale lui Norman Nodge:




Norman Nodge (Berghain, Ostgut Ton, MDR) - Mnml Ssgs Mix02 - 2008 by R_co


Popup detector