Nokia largeste gama Xpress Music cu modelul 5630

11 Februarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Nokia largeste gama Xpress Music cu modelul 5630
TAGS:
altceva  Nokia 
Nokia a anuntat lansarea un nou telefon din gama Xpress Music, Nokia 5630, un dispozitiv S60 ultra-subtire, ce va permite utilizatorilor sa redea muzica, clipuri video si jocuri. Noul telefon dispune de taste dedicate pentru acces rapid la muzica si videoclipuri, precum si o cartela de memorie de 4 GB.

Astfel, utilizatorii pot stoca pana la 3.000 de melodii, cu optiunea de optimizare cu un card de memorie microSD de 16 GB. Prin intermediul functiei "Say and Play", utilizatorul poate incepe redarea unei piese doar prin pronuntarea numelui artistului sau a melodiei. Prin Nokia 5630 se ofera si acces la Nokia Music Store, unde pot fi achizitionate melodii.

Bara de contacte permite accesul direct la pana la 20 de contacte din ecranul principal, in timp ce bara de comenzi rapide ofera acces rapid la majoritatea aplicatiilor folosite frecvent, precum muzica, radioul, Internetul, N-Gage si fotografiile. Telefonul Nokia 5630 XpressMusic va fi disponibil pe anumite piete incepand cu al doilea semestru al acestui an.

Ziare.com


Popup detector