Noile piese Daft Punk: FAKE!

27 Ianuarie 2010 Create It BeatFactor

Din pacate, se pare ca orice are legatura cu mult iubitii roboti francezi Daft Punk este mai mult sau mai putin fals, spune ITM

In ultima perioada au inceput sa circule pe Internet piese care aparent, ar fi semnate Daft Punk, si ar fi incluse pe coloana sonora a filmului care-i va avea pe indivizi si ca actori, Tron Legacy.

Din pacate, se pare ca nu ne vom invata minte niciodata, si nu vom inceta sa credem orice stire care are legatura cu baietii. Suntem atat de disperati sa mai primim ceva nou de la ei, incat am crede ca s-au inscris si la Eurovision, sustinand Vaticanul.

Piesa despre care vorbim in acest caz se numeste Fragile, si a fost postata pe pagina Fan-made oficiala a Daft Punk, iar apoi s-a imprastiat cu viteza luminii peste tot. Ei bine, oficialii trupei au anuntat cat se poate de clar ca piesa in cauza nu este semnata Daft Punk.

Totusi, e un fals destul de bun, am zice noi.



Dar, nu e totul atat de rau, pentru ca piesa de mai jos chiar e semnata Daft Punk, si chiar e inclusa pe soundtrack-ul oficial (cel putin nimeni nu a contestat asta pana in acest moment, dar asteptam cu panica si acest moment)

Daft Punk - Tron Legacy Theme


Popup detector