Noi atractii de festival la B'estFest

26 Iunie 2009 Beat Factor BeatFactor

Noi atractii de festival la B'estFest
TAGS:
Bestfest  festival 

Fun zone plin de surprize, Twister pe nisip, o demonstratie live de pictura cu aerograful si sculpturi de gheata sunt numai cateva dintre noile “extra goodies” pregatite special pentru spectatorii B'estFest din acest an.

Anul acesta, B'estFest isi asteapta vizitatorii cu si mai multe surprize si activitati pentru experienta de festival inedita. Romtelecom Fun Zone este locul unde invitatii vor putea sa isi petreaca timpul intre concerte (si nu numai) intr-un mod cat mai placut si mai interesant. Sunt asteptati sa experimenteze Clicknet Mobile, sa intre in living room-ul Dolce sau sa se relaxeze jucand tenis sau bowling, folosind consola Wii, cel mai nou produs de entertainment lansat de companie.

Grupul Rompetrol, prezent prin noul brand Alto, va participa si el la experienta publicului in cadrul B’ESTFEST 2009. Pe langa spatiul de dans si joaca pus la dispozitie in Alto Arena, spectatorii festivalului vor avea parte de numeroase alte activitati, pastrate secret pentru moment! Pe langa demonstratiile de pictura cu aerograful, trei console Nintendo Wii si multe premii, Alto Arena va mai oferi doritorilor sansa de a pleca acasa cu o caricatura cadou, realizata de unul dintre celebrii artisti de la Academia Popas.

"Joaca" va continua si in acest an la B'estFest, pe plaja speciala Dacia Sandero - un loc minunat de relaxare si distractie. Astfel, toti cei care vor vizita spatiul special amenajat de Dacia vor avea posibilitatea sa se distreze jucand TWISTER, sau sa se relaxeze in zona cu sezlonguri si umbrele, numai buna pentru scurte reprize de odihna intre concerte. .

Heineken va aduce pentru prima oara in cadrul B'estFest conceptul de Heineken Served Extra Cold. Conceptul inedit va oferi publicului B’ESTFEST oferi o experienta “de gheata”, perfecta pentru a compensa atmosfera fierbinte din cadrul festivalului. Bar de gheata pe roti, sculpturi in gheata, forme de zapada inedite, un igloo cool si multa bere extra rece sunt elementele Heineken ce trebuie cu siguranta incercate vara asta la B'estFest.


Popup detector