Noi artisti la Sunwaves 6

14 Iulie 2009 Beat Factor BeatFactor

La fel ca si la Sunwaves 4 de anul trecut, organizatorii festivalului i-au luat in calcul si pe iubitorii breaks-ului / break-beat-ului. Drept urmare, la Sunwaves 6 vor mixa DJ-ii britanici Jay Cunning si JFB, conform paginilor lor de myspace.com.


Un client fidel in Romania (mai ales in partea de vest), Jay Cunning are o emisiune radio pe postul britanic Kiss FM si promoveaza puternic scena de breaks avand succes international ca DJ.


Cunoscut publicului din Romania prin prestatiile repetate dar de fiecare data uimitoare, campionul UK DMC 2007 JFB aduce un gust aparte al turntablismului din care publicul roman a gustat din plin pana acum. De aceasta data, el va fi scanteia din spatele prafului de pusca Beardyman. JFB s-a apucat de turntablism si mixat live intr-o emisiune pe un radio pirat in 1996. Si-a dezvoltat stilul propriu de turntablism si a inceput sa puna muzica la diverse party-uri de Hip-Hop din Brighton. 1999 a insemnat obtinerea unei rezidente in cadrul celei mai importante seri Drumandbass din oras - "Meltdown" - precum si numeroase giguri in cadrul evenimentelor "Movement".


Bilete in avans disponibile pe bilet.ro la pretul de 40 lei. La intrare pretul biletelor va fi de 60 lei pana in ora 00:00 si 80 lei dupa aceasta ora.


Popup detector