Native Instruments, o amenintare serioasa

13 Ianuarie 2010 Create It BeatFactor

Native Instruments sunt o amentintare serioasa pentru producatori, pentru ca tocmai au lansat un nou produs, Massive Threat, cu care vor atrage atentia celor implicati in produsctia de muzica electronica.

Developerii NI au anuntat un nou instrument Kore bazat pe cunoscutul synth Massive.

Soft-ul Massive a dovedit ca este foarte bun inca de la aparitia sa in 2006, cand o mare parte a celor implicati in productia muzicala au inceput sa-l foloseasca.


Desi numele are o oarecate tenta negativa, instrumentul este mai mult decat capabil in ce priveste spectrumul de frecvente, multumita arthitecturii de oscilatoare bine pusa la punct.

Massive Threat se "inspira" din puterea bruta de synthesis si o aplica pe platforma Kore, cu o baza de date de 200 Koresounds care pot fi incluse in opt variatii de sunet, ceea ce rezulta aproximativ 1600 de sound-uri.

Conform RA, in ce priveste caracterul sonic, ne confruntam cu termeni precum "dystopian," "dark" si "dubstep", cuvinte care ne dau indicii in ce priveste tipul de noise pe care il poate genera softul.

Si, precum celelalte instrumente Kore ale NI, userii de Kore 2, cat si cei ai Kore Player vor putea utiliza produsul, in timp ce utilizatorii synth-ului Massive original vor putea arunca patchuri in banca de preseturi.

Massive Threat va fi disponibil la download in shop-ul online NI pentru pretul de 59$/49 Euro.


Popup detector