Narcis Jr - invitat la Delahoya 2010

12 Martie 2010 Beat Factor BeatFactor

Narcis JR, artistul care a realizat remixuri pentru Dub Pistols, Fatboy Slim si U2, va mixa in cadrul editiei din acest an a festivalului Delahoya, ce se va desfasura in Cluj Napoca.


Narcis Jr. s-a nascut in Mostar (Bosnia & Herzegovina). La varsta de 10 ani a primit primele lui clape si toata viata sa a inceput cu adevarat din acel moment. Din fericire mama lui era profesoara de muzica si a avut asadar o sursa excelenta din care sa-si traga talentul.


Narcis Jr. produce de asemenea muzica pentru evenimente teatrale. A inceput un proiect cu amicul sau Teex rec. sub numele de Sound Terrorists Dj`s si in scurt timp multi Dj super-staruri precum Dj Preach, Bryan Cox, D.A.V.E The Drummer, Gayle Sun, Roman Zawodny, le cantau piesele. De asemenea conduce portalurile clubvibes.info cu partenerul si managerul sau Haris Custo. Impreuna ei au lasnat un Ep care a ajuns best-seller timp de doua saptamani pe juno.co.uk. Club Vibes este conceput pentru faptul ca promoveaza muzica electronica in B&H i de asemenea pentru ca ajuta alti dj sa-si promoveze realizarile.


De asemenea a luat contact cu organizatia LOE, din Londra, si au devenit in scurt timp parteneri. Narcis Jr. a inceput in curand sa organizeze pentreceri sub podul vechi (renumitul pod roman din Mostar), care a devenit un eveniment traditional in orasul sau natal. Primul party a fost pregatit pentru inaugurarea reconstruirii podului si a fost o onoare foarte mare pentru el deoarece a fost invitat acolo de primarul orasului. Cu acest eveniment el a convins muli oameni din mostar sa-l urmeze. In ultimii ani el este unu dintre cei mai cautati artisti din Bosnia si Herzegovina, iar in acest timp a reusit sa fie invitat in Uk, Austria, Germania, Spania, Italia, Franta, Croatia, Serbia.


A inceput sa-si dezvolte abilitatile de a mixa Audio-video si in ultima vreme este tot mai axat pe acest gen de performance. Deja a reusit sa finalizeze cateva mixuri in acest gen, ceea ce-l face un pionier al genului in estul Europei. De asemenea conduce, impreuna cu prietenul sau, label-ul Tex Rec, CVM Records care se preocupa in general cu promovarea stilului minimal.


In 2008 a pus bazele unui alt label impreuna cu Jonny Wilson, numit Mashala Records! Ca si cum n-ar fi fost indeajuns, Narcis Jr. s-a implicat si in muzica rock, sub numele Vas Legas, urmand sa semneze un contract pentru label-ul croat, Croatia Records.


A fost invitat la evenimente precum : Futura, Future Trust, Sarajevo Film Festival (Heineken Music Stage), Spring Festival, Sun City, Input, Beton, Dani Adolescenata & Du monde aux balkans, Notting Hill Carneval, etc.


Popup detector