Nadia Ali debuteaza cu Embers si Smile In Bad

17 Iunie 2009 Saint BeatFactor

Nadia Ali debuteaza cu Embers si Smile In Bad
TAGS:
Nadia Ali  lansare 

Nadia Ali a anuntat in mod oficial ca albumul de debut, intitulat "Embers" va fi lansat odata cu label-ul sau, Smile In Bed, pe data de 15 septembrie 2009.

Nadia este un nume consacrat pe scena muzicii electronice, fiind chiar in varful clasamentului. Un background solid, care implica o serie de colaborari cu Armin Van Buuren, Dresden & Johnston, Starkillers, Serge Devant, Sultan si Tocadisco, cu succese de chart ("Love Story" a fost NO 1 Hit in top-ul Billboard), cu difuzari la marile posturi de radio, solista este una dintre cele mai frumoase si implicate artiste ale muzicii dance de astazi.

Vocea sa este greu de confundat, are influente estice, o cadenta calda si aduce aminte de Patsy Cline si Stevie Nicks. Sound-ul sau este plin de pasiune, o voce puternica, impostata, angelica, iar cu "Embers" va distruge orice idee preconceputa, legata de ceea ce un artist "dance" poate face...

13 track-uri cu un upbeat melodic, un mariaj perfect intre vechi si nou, dar si semnatura dance pentru care Nadia Ali a devenit atat de apreciata; asa este descris "Embers".

"Embers" suna remarcabil, iar cu productii precum "Crash & Burn" si "Love Story", albumul are potential, fiind de usor de intuit ca va avea un succes masiv.

Tracklist:

01. Triangle

02. Crash And Burn

03. People

04. Ride With Me

05. Not Thinking

06. Be Mine

07. Silver Lining

08. Point The Finger

09. Mistakes

10. Fine Print

11. Promises

12. Love Story

13. Fantasy


VibeFM


Popup detector