Muzica electronica la Peninsula Tuborg Green Fest 2011

12 Iulie 2011 Beat Factor BeatFactor

Asa cum si-a obisnuit deja fanii, cel mai mare festival din Romania are grija sa lase petrecerile de muzica electronica pe mana celor mai priceputi! Anul acesta, intre 25 si 28 august, Tuborg Green Fest Peninsula prezinta un line-up de individiat, aducand cei mai buni DJ, producatori de drum and bass si dubstep pe care i-a vazut vreodata un festival de muzica din Romania.

Inca din prima zi, fanii ii vor putea intampina cu nerabdare pe cei de la Foreign Beggars – doi MC, un DJ si un producator care lasa urme adanci in memoria oricarui iubitor de petreceri nebune! Orifice Vulgatron si Metropolis, producatorul Dag Nabbit si DJ Nonames si-au castigat renumele de „too good to be true”, fiind hip-hop, dubstep si grime intr-un pachet, prezentat live. Iar daca Noisia, Skrillex, Flux Pavilion sau Chasing Shadows si-au dorit colaborari cu cei patru, pe scena Tuborg Green Fest Peninsula ei vor fi gata pentru a da startul unei distractii de zile mari.

Pentru 27 august la cererea fanilor, organizatorii Tuborg Green Fest Pensinsula, i-au readus pe cei de la Chase&Status, duo-ul cu cele mai creative, experimentate si calitative productii muzicale ale genului drum and bass si nu numai. De la ultima intalnire cu peninsularii, Saul Milton si Will Kennard au castigat la Drum and Bass Awards premiile pentru “Cel mai bun producator” si “Cel mai bun live act”. Alaturi de MC Rage, cei doi revin pentru a demonstra ca succesul si renumele de pana acum sunt doar inceputul! Lista DJ-ilor internationali de la Terasa Kiss este completata de Andy C (26 august) si Borgore (28 august).

Tuborg Green Fest Peninsula are loc intre 25 si 28 august 2011 la Targu Mures, in vecinatatea Complexului de Agrement Weekend, pe malul Muresului.


Biletele pentru Tuborg Green Fest Peninsula au fost puse in vanzare in reteaua Eventim si pe www.eventim.ro. Pretul unui abonament achizitionat pana pe 24 august este de 199 de lei, iar la fata locului - 240 de lei. Un bilet de o zi costa 80 de lei, daca e achizitionat pana pe 24 august, iar la fata locului el are valoarea de 100 de lei. In perioada 15 iunie – 15 iulie fanii Tuborg Green Fest Peninsula pot beneficia de Early Bird Promotion, platind pentru 4 zile de festival doar 179 de lei. Elevii care anul acesta participa la examenul de Bacalaureat – si pot dovedi acest lucru cu actul de identitate si carnetul de elev – vor putea cumpara abonamentul Tuborg Green Fest Peninsula cu o reducere de 33%, adica la doar 159 de lei, in perioada 15 iunie – 15 iulie! Posesorii de STUDCARD pot obtine, pana pe 19 august, abonamentul Tuborg Green Fest Peninsula la pretul de 169 de lei, beneficiind astfel de o reducere de 30%.


Trupele confirmate pana in acest moment la Tuborg Green Fest Peninsula sunt:

25 august: Guano Apes, Foreign Beggars, K's Choice, Zdob si Zdub, Palotai vs. DJ Vasile, Parno Graszt, R.O.A., Urma, Stereo Palma, Katapult, Kid Chriss.

26 august: Kasabian, Markus Schulz, Andy C, Belga, Grimus, Reality Engine, Les Elephants Bizarres, The MOOoD, Tunderground, Fading Circles.

27 august: Chase & Status and MC Rage, Nick Warren, Subscribe, Suie Paparude, Moby Dick, Anima Sound System, Vad Fruttik, Luna Amara, Horace Dan D, AIM.

28 august: Within Temptation, Hammerfall, Gentleman, Tiga, Borgore, Ganxsta Zolee es a Kartel, Compact, Vunk, Guess Who, Mihai Popoviciu, Toulouse Lautrec.


Popup detector