Music Channel, prima televiziune romaneasca lansata si in Ungaria

14 Decembrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Music Channel, prima televiziune romaneasca lansata si in Ungaria
TAGS:
televiziune 

Din data de 1 ianuarie 2010, cel mai nou post de televiziune muzicala din Romania, Music Channel, va deschide o noua filiala si in Ungaria. La mai putin de doi ani de la lansarea in Romania, Music Channel a atins performanta de a fi distribuit peste granitele tarii, de a organiza cel mai important eveniment muzical autohton, Romanian Music Awards, si de a rula un numar record de videoclipuri.


Din 2010, Music Channel va inscrie o noua performanta: trece granitele tarii si va fi singura televiziune din Romania cu filiala si in Ungaria. Noul post tv va incepe sa emita chiar de la 1 ianuarie 2010, la standard High Definition. Lansat in iunie 2008, Music Channel se poate lauda deja cu o serie larga de succese, intr-o piata foarte competitiva.


Cel mai nou post de televiziune muzicala s-a remarcat printr-un numar record de videoclipuri rulate: peste 900 de videoclipuri in fiecare luna, in timp ce media din piata este de 200 de videoclipuri pe acelasi interval de timp. Music Channel a inregistrat cresteri spectaculoase si in ceea ce priveste audienta: daca in prima luna de difuzare Music Channel avea 23000 de telespectatori unici zilnic, in noiembrie 2009 audienta a crescut de cinci ori mai mult, avand 150000 de telespectatori unici pe zi.


Popup detector