Munk: mesaj pentru fanii din Romania + DJ set Munk cadou (video)

10 Ianuarie 2013 romania bestmusic Best Music

Munk: mesaj pentru fanii din Romania + DJ set Munk cadou (video)

In asteptarea evenimentului de pe 25 ianuarie 2013, in care Munk va fi prezent in club Control sub egida Beatfactor Sessions, artistul a trimis un mesaj video pentru fanii din Romania si le-a oferit cadou spre auditie un mix din Berlin.


Warm-up: Gemini Bros


Bilete la Beatfactor Sessions cu Munk & Gemini Bros @ Control Club 25 ianuarie 2013


Munk, pe numele sau real Mathias Modica, este un DJ si producator german care detine impreuna cu Jonas Telonius Imbery cea mai importanta casa de discuri Indie Disco & Future House, numita Gomma, label sub care si activeaza.


Actualmente baza de fani a lui Mathias si a casei Gomma este in continua crestere si este prezenta la lansarile acesteia.


Munk a lansat cu Gomma unele dintre cele mai tari productii muzicale din scena Indie House. Printre ele se numara "Kick Out The Chairs!", o colaborare cu solistul James Murphy din trupa LCD Soundsystem, sau "Ce Kool", o colaborare cu DJ Chloe.


Amatorii genului cunosc cu siguranta "La Musica", piesa lansata in ultimii ani pe care au inclus-o in setlisturile lor numerosi artisti, printre care Erol, Annie Mac, Tim Sweeney, Luciano sau Ellen Alien.


Cel mai recent album semnat de Munk se numeste "The Bird And The Beat" si a fost lansat in martie 2011, mixat de Etienne de Crecy si Jan Driver de la BoysNoize.


Facebook event


Munk Dj Set at Flamingo Berlin 2012



Asculta muzica online pe Beatfactor.ro


Munk: mesaj pentru fanii din Romania




Embed:


Popup detector