Monitoarele M-audio Studiophile DSM2

11 Ianuarie 2012 Beat Factor BeatFactor

Studiophile DSM2 sunt monitoare proiectate pentru a oferi o calitate superioara a sunetului, satisfacand astfel cerintele tuturor profesionistilor.


Design-ul acestor monitoare este realizat de doua din cele mai mari companii din domeniu, M-Audio, producator de top in industria monitoarelor audio si Digidesign, liderul in industria DSP. Acste monitoare detin un crossover DSP, un egalizator digital plus intrari digitale si analogice pentru o calitate de pana la 24-bit/102kHz.


Cu o precizie uimitoare, claritate si raza dinamica, studiophile DSM2 fac parte din clasa superioara de monitoare audio din interaga lume. Echipa de ingineri a proiectat aceste monitoare aplicand principii psyhoacustice pentru a perfectiona amplificatoarele, carcasele si electronicele care compun seturile de monitoare.


De-a lungul timpului, M-audio a colaborat cu ingineri de sunet de top pentru a rafina linia de monitoare Studiophile. Mediul in care folosesti monitoarele audio este foarte important si are un mare impact asupra sunetului. Pentru a asigura o monitorizare optima in orice fel de incapere, sistemul DSP incorporeaza si un numar de functii care iti permit sa adaptezi monitoarele pentru camera ta. Acestea ofera un control pentru corectiile de frecvente inalte si joase pentru a obtine un sunet perfect in orice mediu.


Pentru o claritate audio superioara, aceste difuzare au o membrana de 8-inch, realizate din aluminiu anodizat, membrana care reduce in mod activ distorsiunile la orice nivel de volum. Tweeter-ul acestor difuzoare are o dimensiune de 1-inch si este perfect balansat pentru orice tip de muzica. Raza de frecvente oferita de aceste monitoare este de la 24 la 27,000 Hz.


Alte specificatii:


Raza de frecvente: 42 la 27,000 Hz

Difuzor frecvente joase: 8"

Tweeter: 1"

Frecventa crossover: 2,7 kHz @ 24 dB/octave

Filtru high-pass: 40 Hz, 60 Hz, 80 Hz, 100 Hz @ 12dB/octave

Intrare analogica: XLR si 1/4 balansat

Intrare digitala: S/PDIF si AES/EBU

Impedanta de intrare: 20 k ohm

Nivelul maxim de intrare: 18dBu

Puterea de iesire: LF: 100 W; Hf: 80 W, total 180 W

Dimensiuni: 385 X 270 X 257 mm

Greutate: 9,1 Kg



Produsul este disponibil pe DjSuperStore la pretul de 3.029,00 RON cu TVA inclus.


Popup detector