Moby si solistul de la Animal X canta impreuna pentru mediu, la Stockholm

20 August 2009 Beat Factor BeatFactor

Moby si solistul de la Animal X canta impreuna pentru mediu, la Stockholm
TAGS:
Moby 

Capitala Suediei gazduieste, joi, primul concert al campaniei Play to Stop - Europe for Climate, sustinut de Moby pentru lupta impotriva schimbarilor climatice, la care participa mai multi ambasadori nationali, printre care si solistul formatiei Animal X, Serban Copot, a anuntat Comisia Europeana.

Concertul este organizat de Comisia Europeana (CE), in parteneriat cu MTV Networks International, si va avea loc la Rival Theatre din Stockholm.

"Europa are nevoie de tinerii sai. Conferinta din decembrie de la Copenhaga, unde vor fi prezente 192 de tari prin reprezentantii lor la negocierile pentru viitorul omenirii, este o noua treapta in directia salvarii planetei. Cheia luptei impotriva schimbarilor climatice o reprezinta dobandirea unor obiceiuri noi. Schimba becul, opreste apa, si ai pornit deja pe drumul evolutiei. Viitorul ne apartine", a spus Serban Copot, desemnat ambasadorul campaniei in Romania.

Concertul va fi difuzat pe MTV si pe Internet, pentru a ajunge la un public cat mai larg de tineri de pe continent, public care, in opinia Comisiei Europene, poate juca un rol crucial in lupta impotriva schimbarilor climatice.

Urmatoarele concertele "Play to Stop: Europe for Climate" se vor desfasura pe 19 septembrie, la Budapesta, si pe 7 decembrie, in Copenhaga.


Moby a revenit vara aceasta in Romania, in cadrul B'estFest. Mai jos gasiti filmari din timpul concertului sau, iar niste poze puteti viziona aici.





Popup detector