Moby renunta la muzica electronica

21 Ianuarie 2010 Create It BeatFactor

Intr-un post urcat pe blog-ul sau personal, Moby in persoana a declarat ca a luat decizia de a incepe lucrul la un album 99% acustic, fara sa mai integreze elemente electronice.

Dupa ce a analizat foarte mult situatia, acesta a decis ca vrea sa realizeze un disc care sa fie predominant orchestral si acustic. "Nu ca nu mi-as fi ucis deja suficient cariera" - glumeste acesta.

"E posibil sa fie cateva elemente electronice, dar speranta mea este ca discul sa fie in proportie de 99% acustic si orchestral", a spus Moby.


"E o abordare complet noua pentru mine pentru ca evident, majoritatea albumelor mele au fost facute in studioul-dormitor personal impreuna cu cativa prieteni si cateva echipamente stranse in cativa ani", a mai spus artistul

Pentru acest album vrea sa lucreze cu instrumente ceva mai "batrane" si mai "traditionale" si in studiouri din New York sau Lod Angeles.

In prezent, artistul este in California si deja ia in considerare piesele pe care vrea sa le produca, si spera ca discul sa fie finalizat intr-un an.


Popup detector