Moby la B'estFest 2009: muzica electronica a invins rock-ul

03 Iulie 2009 Beat Factor BeatFactor

Moby  la B'estFest 2009: muzica electronica a invins rock-ul
TAGS:
Moby  Ayo  Motorhead  Bestfest  festival 

Moby a fost eroul celei de-a doua zile a festivalului B'estFest din acest an. Ieri, 2 iulie, au urcat pe scenele de la Romexpo, Ayo, Polarkreis 18, Motorhead si Moby. Intr-un numar ceva mai mare decat in seara precedenta, publicul a vibrat pe hit-uri de la Moby precum "Why Does My Heart Feels So Bad", "Lift Me Up", "In My Heart" si multe altele.


Spre deosebire de concertul trupei Motorhead, unde sunetul a fost de o calitate indoielnica (chitarile electrice au facut astfel incat sa nu se mai inteleaga aproape nimic din fata scenei), concertul lui Moby s-a auzit excelent iar publicul l-a primit pe artistul american cum nu se putea mai bine.


Ca si la prima editie a festivalului, in 2007, cand Faithless au avut una din cele mai bune reprezentatii de pe toata durata festivalului (bineinteles, parerile sunt impartite si nu poti privi asta decat din punct de vedere subiectiv), Moby a fost cel mai asteptat act de pana acum.



Cu multe multumiri si salutari, Moby a venit insotit de soliste vocale si instrumentisti, insa a co-ordonat intregul show, alergand energic de la un capat al scenei la celalalt. Pentru multi, acest concert a fost un vis devenit realitate, artistul marturisind ca se simte bine la a doua sa vizita in Romania (prima a fost acum 13 ani, tot la Bucuresti).


Reactia publicului pe toata durata concertului a fost impresionanta, participantii rezonand cu muzica artistului. Moby a incheiat cu binecunoscutul"Feeling So Real", un hit "rave", asa cum l-a descris chiar el.



Vremea a tinut cu noi si nu a plouat, iar prognozele meteo pentru zilele ce urmeaza sunt favorabile. Deci, se poate, cu putin noroc. Pe langa concerte, la B'estFest te mai poti juca la Nintendo Wii (la Romtelecom Fun Zone), sau poti da o raita in "cel mai mic club din lume" (Minuscule of Sound), o camaruta de doi metri patrati unde te pierzi complet pentru cateva minute.


B'estFest continua astazi cu Orbital, Franz Ferdinand, Klaxons, Oceana, Gabriela Cilmi, Alternosfera, AB4 si cortul SIlent Disco.


Avem si doua galerii foto:


Poze cu publicul AICI


Poze cu artistii (Moby, Motorhead, Ayo, Polarkreis 18) AICI


Popup detector